Syyskuussa ilmestyvä Evil West -toimintapeli sai uuden esittelyvideon
Evil West -toimintapelistä on julkaistu uusi esittelyvideo. Siinä tutustutaan kolmannen persoonan kuvakulmasta kuvattuun toimintapeliin ja sen pelattavuuteen, jossa vampyyrinmetsästäjät suorittavat tehtävää.
Evil West sijoittuu vaihtoehtoiseen ja mielikuvitukselliseen villin lännen historiaan, jossa lehmipoikien ja pyssysankareiden rinnalla elävät myyttiset hirviöt ja verenjanoiset vampyyrit. Kiehtovassa pelimaailmassa edetään energisten ja vauhdikkaiden taisteluiden kautta. Sankarit eivät kuitenkaan joudu suoriutumaan tehtävistään pelkän kuudestilaukeavan voimin, sillä apuna ovat erilaiset erikoisvarusteet ja kokeelliset aseet. Pelaajahahmon rooli vampyyreja metsästävän järjestön jäsenenä asettaa sankarin alituiseen vaaraan, mikä pistää pelaajan varpailleen ja tuo eteen kiinnostavia kohtaamisia yksi toisensa jälkeen.
Tarinavetoinen pelikampanja sisältää lukemattomia kiinnostavia ympäristöjä sekä uusia aseita ja varusteita toinen toistaan hurjempien hirviöiden nujertamiseen. Kokemuksen myötä avautuvat uudet kyvyt tarjoavat erilaisia ratkaisumalleja tilanteisiin ja erilaiset rakentelumahdollisuudet tarjoavat lisätyökaluja neuvokkaalle taistelijalle. Yliluonnollista vihollista vastaan taistellessa onkin syytä varautua kaikkeen. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös yhteistyömuoto, jossa vihollisia vastaan pääsee taistelemaan yhdessä kaverin kanssa.
Evil West julkaistaan PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S- pelikonsoleille 20. syyskuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 18.
KATSO ESITTELYVIDEO:
Muuta luettavaa muualta:
Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta
Oletko miettinyt hankkivasi lapsellesi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa? Esimerkiksi älykello nuorelle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.
Yleiset haittaohjelmat ja haavoittuvuudet Suomessa ja maailmalla
Tutkijat raportoivat, että kehittynyt, itsestään leviävä ja modulaarinen troijalainen Emotet on edelleen maailman yleisin haittaohjelma. Suomen yleisin kyberkiusa oli Netwalker, joka tunnetaan myös nimellä Mailto.